OVER ONS

img9

Ons restaurant

ONS VERHAAL

Bij café DAARZO kun je terecht voor alle soorten drankjes en snacks. We hebben keihard gewerkt om het café er weer netjes en modern uit te laten zien. 

Op zaterdag 18 september 2021 hebben we de deuren geopend.

Op zondag open

Op zondag zijn er weinig zaken open in de Dorpsstraat. Daar willen we graag verandering in aanbrengen.

Houd onze site, facebook en instagram in de gaten wanneer we open zijn maar ook voor speciale acties zoals happy hours of gratis portie bitterballen of snacks.

Met speciale sport- of voetbal wedstrijden gaan de deuren om 13u open. Ook met de formule 1 wedstrijden zullen we geopend zijn. 

Naast koffie kun je ook een lekker broodje kroket, frikandel, hamburger of patat bij ons bestellen. Je kunt binnen plaatsnemen of op ons terras.”

We mogen tot in de late uurtjes open zijn dus heb je laat op de avond zin in een drankje met lekkere snacks dan ben je van harte welkom.

“Als er om 01.00 uur nog gasten zijn dan kun je gewoon binnenlopen. Tot de laatste gasten naar huis gaan, blijven wij gewoon geopend”.

WAAROM DAARZO

BEKIJK HIER DE MOGELIJKHEDEN

demo-attachment-1065-grrrf

SPORT OP TV KIJKEN

In ons café kan je ook gezellig tv kijken. Lekker onderuit gezakt in louchebank voetbal of Formule 1 kijken.

demo-attachment-1022-v

PRIVE FEESTEN

Er zijn verschillende mogelijkheden om voor particulier of als bedrijf het café af te huren. Denk hierbij aan verjaardagen, bedrijfsfeestjes of kleine evenementen. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

demo-attachment-1066-k.l

OMA'S GERECHTEN

Ook gaan we heerlijke, door oma, huisgemaakte erwtensoep serveren. Ook lekker in de wintermaanden zijn de hutspot met een bal en de stampot. Net zoals oma ze altijd maakte. Uiteraard wordt ook de warme chocomelk met slagroom niet vergeten.

DAARZO

Waar zullen iets gaan drinken ?
Ja, DAARZO, in de dorpstraat.